14 Mart 2011 Pazartesi

seriye devam

ipneliğine 2 kere evet oyu bastığımı itiraf ediyorum, gelin görün ki gerçek düşüncem de bundan çok uzak değil.. farklı bir takımın taraftarı olarak bu gidişini kıskansam da, futbolsever olarak taktir etmek zorundayım.. neden derseniz, 9/9 değil taktir ettiğim..
  geçen sezon sonunu zor kaldırılacak bir şekilde bitireceksin, daum dan kurtulmaya çalışırken sezon başında bu bizim hoca diyeceksin, gitmeyecek diyeceksin, aykut hoca daumun yerinde gözüm yok diyecek, sonra hoca olacak, sene başında 3 büyükler içerisinde en fazla harcamayı yapacaksın, 2 avrupa kupasının eleme turunda elenen ender takımlardan biri olacaksın, türkiye kupasından bilmem kaçıncı senede yine eleneceksin, elenirken de saçma sapan takımlara yenileceksin, 9 puan geriye düşeceksin, türk antrenör olacaksın! devre arasında transfer isteyeceksin, yeter diyecekler..
  9 puan geriden bu şartlarda, psikolojide liderliğe yükseleceksin, yıldızlar topluluğu dedikleri beşiktaş a layık görülen 17 de 17 hedefine adım adım gideceksin.. valla bravo demekten başka şans kalmıyor.. camiamın 17 de 17 ye inanmaya başlaması aykut hocanın sözlerinden anlaşılıyor ama akıllıca beşiktaş ın düştüğü tuzağa düşülmüyor..

3 yorum:

soon dedi ki...

hedef koymak iyidir, ama 17/17 hedef değil fantazi olur. barcelona bile yapamaz yani o derece inandırıcılıktan uzak.

soon dedi ki...

volkan geliştirmiş 18 e çıkarmış mevzuyu

soon dedi ki...

http://www.milliyet.com.tr/2011/03/22/index.html?rf=1&ver=6