14 Mart 2011 Pazartesi

Beşiktaş dünya klübü olurken ....

Şimdi bu başlığın altına Beşiktaş'ın dünya klübü olma yolundaki stratejisi, hamleleri, hataları vs içeren bir analiz beklenir değil mi? Ama bu ifade sadece üç-beş yöneticinin dudaklarında bir tekerlemeye dönünce başlığın altı benim Makel vize kağıdım gibi bomboş kalıyor.

Foto, icinizdekiirlandali.blogspot.com 'dan.

Bir de "Beşiktaş duruşu" vardı benzer bir söylem dudaklarda, Seba sonrası gelen yönetimler kuruş kuruş bitirdi o duruşu.

Duruşu muruşu bırak biraz bildiğin göt varsa açıklasınlar, maç bitince yöneticisi "hakemlik birşey yok, biz kendi durumumuza bakmalıyız" diyen klübün iki gün sonra tersi yönde yazılı açıklama yayımlamasını. Ulan siz çok mu temizsiniz - diyecek olanlara, değiliz birader, bu mevzuları buralara getirenlerin arasında FB yöneticileri başı çeker, evet. Ama bu dünya klübü oluyoruz- çekemediler, alicengiz oyunu yaptı faşistler, diktatörler, bir takımın şampiyon olması için düğmeye basıldı söylemleri-senaryoları bırakılsın lütfen. Sana daha yeni dört dört daha sekiz yaptı işte kurada çıkınca sevindiğin Kiev. Dışardan benim gördüğüm: Yeter Demirören günlerine dönmemek için hedef saptırmak için ellerinden gelen yapılıyor. Bunu da yiyor bilinçli BJK seyircisi. Yesinler, biz yıllardır yedik. Başka türlü dünya klübü olunmuyor.

1 yorum:

soon dedi ki...

bi de biz dünya klübü olduk hepsine fark attık ya o yüzden bize saldırıyorlar gibi bir demeci varki aman aman..