14 Mart 2011 Pazartesi

Dalaverenin Kralı

Adama demezler mi bre deyyus, sen kim oluyorsun da koskoca camiayı, Süleyman Seba tipi yönetici yok diye eleştirebilirsin.. bre hukuçu ayağına yatıp şahsı münasırın tetikçiliğine soyunmuş insan kılıklı, sen değil miydin 2004 senesinde hakemlere federasyona savaş açan? bre yalanın dolanın kabesi, dersin ki tetikçiliğini yaptığım şahıs hakem odası basmadı, doğru! hakem odasının kapısında küfür etmek için, baskı yapmak için bekledi, içeridekileri dışarıya çıkartmak için bağırdı çağırdı, bre adaletin yüz karası senin tetikçiliğini yaptığın adamın her gittiği ortamda olay çıkıyor, ardaya yaptıkları, beşiktaş tribününde yaptıkları, daha sayamadığım bir dolu hadise, ve bre deyyus, yediğiniz salatalıkları doğrasam boğaziçi cacık olurdu be, hala konuşur durursun!  demiyorum tabi ki, kendisi dürüst, hakemlerle işi olmayan, fenerbahçe nin başarısı için tamamen kurallar dahilinde çalışan bir hukuk adamıdır..

Çok zor değil, google a girin, tarih aralığı da verebiliyorsunuz, fenerbahçe hakem açıklama yazın bakalım neler çıkıyor?  Öyle dalaktan atmak ile olmuyor, alın size araştırma, altta her seneden farklı farklı Fenerbahçe açıklamalar.. Yok hakem ile uğraşmıyoruz, bunları geçeceksin, değil mi?
* Fenerbahçe: Hakemler başta kulübümüzün puan kaybetmesine sebep oluyor   2007
 http://www.turkiye-forum.org/fenerbahce-hakemler-basta-kulubumuzun-puan-kaybetmesine-sebep-oluyor-t15100.html
* Fenerbahçe, 3-2’lik Beşiktaş yenilgisini hakem hatalarına bağladı. 2006
http://forum.turksportal.net/vb//archive/index.php/t-8923.html
Başkanımız Aziz Yıldırım, bugün Fenerbahçe Adası`ndaki Kulüp Binamız`da bir basın toplantısı düzenledi. Pazar günü oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbi maçında hakem Ali Aydın`ın kararları ve kalan maçlarda Türkiye Futbol Federasyonu`nun yetkililerinin nasıl bir tutum içinde bulunacaklarını açıklamalarını istedi.  2004
http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-6480.html 
* Artık bu tür şeylerin üzerine gidilmesini ve temiz futbol olmasını istiyoruz Türkiye'de. Bu olayı da başkanımız, birinci ağızdan açıklanmasını istedi ve ben de bunu sizlerle paylaştım. 2008
http://forum.turksportal.net/vb//archive/index.php/t-56714.html
* Neler yapılıyor, 'Biz bu hakemlerle gideceğiz' deniliyor. Hayır biz bu hakemlerle gitmeyeceğiz haberleri olsun. Buradan yetkili kurullara sesleniyorum. Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu, hepsine sesleniyorum. Kulüplerin gücünün önünde duramazlar. Fenerbahçe'nin gücünün önünde hiç duramazlar. 2009
http://www.forumrukus.com/fenerbahcenin_gucunun_onunde_duramazlar8221-t3095.0.html;imode=

Bre blogcular, hep eleştirip durdunuz, alttaki açıklamayı da delikanlı gibi alkışlayın.. hep dersiniz ya, vay efendim hep kendi lehine yapılan yanlışları anlatır klüpler maç sonrasında, bak adam ne demiş?
"Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasında oyuncumuz İsmail Köybaşı’na yapılan ve dört hafta sahalardan uzak kalmasına sebep olacak kasti hareket görmemezlikten gelinmiş, yine oyuncumuz Simao Sabrosa’nın attığı nizami gol sayılmayıp, rakip takımın oyuncusu Burak Yılmaz’a yapılan bariz penaltı verilmemiştir"



1 yorum:

soon dedi ki...

şekipmosturoğlu nun çıkıp onun bunun başkanına cevap yetiştirmesi bana da enteresan geldi, bizim başkan parttime başkanlık yaptırmaya başladı bu arkadaşa.