16 Şubat 2011 Çarşamba

taurisi nin cezası iptal olmuş??


bomba haber bu :)


federasyon iflas etti..

-Bu arada Monique Coker'ın da cezası kalktı.

değil türkiyede dünyada söz sahibi bilim adamı vardı dimi be hey :))

11 yorum:

jeankier dedi ki...

Haberi post yapmak icin girdim, benden once davranmissin :). Ohannesburger diyorum baska birsey demiyorum. Peki sormazlar mi daha onceden verilen cezalar ne olacak diye?? Efesin oyunculari burada yapilan testlere gore ceza almadi mi??

soon dedi ki...

federasyon ne yapacak merakla bekliyorum, altından kalkamazlar sanırım,işin maddi ve manevi tazminat boyutu falan olacaktır sanırım..

bir yazı :))

http://www.takvim.com.tr/Yazarlar/ozuak/2010/12/27/dut_yemis_aziz_bulbul

metun dedi ki...

işin içinde bir gariplik yok mu? doping kararını veren kurumla analiz sertifikalarını geri çeken kurum aynı değil mi? neyi gerekçe gösterecekler. bu ne yaman çelişkidir böyle..

metun dedi ki...

"jeankier dedi ki...
Saka gibi acikamadir. Rakibinin testlerini yapan kurulusa, akredite olan, devletin kurumuna yalancilik, evrakta sahtecilik suclamasi yapmaktir. Efes in testlerini buradi yaptiginda, sonuclar pozitif ciktiginda bu kurum hic sorgulanmamis, klup politikasi olarak "dopingcilik" icin suclanmislardir.
Bu aciklamaya, hatta ileri gidiyorum donerbahce klubune gotum ile guluyorum. Tantanaci klubun teki bu klup. Gecen sene sampiyonlugun da ellerinden alindigini aciklayan birbaskana sahip bir klup.
Bu giden oyuncu da numune vermediginden dopingli oldugu kabul edilir. Toplamda 2 kisi etmistir, doping fenerbahcenin klup politikasidir.
Hadi bakimm fener yandas medyasi bunu da yazsana.."

Konuyla ilgili bir önceki post'a yapılan yorum yukarıda belirtilmiştir.. Saygılar Jeankier..

jeankier dedi ki...

metun benim görüşlerimin doğruluğu da ortaya çıkmıştır. efes klübünü suçlayan kim aziz yıldırım. e şimdi ne oldu? efesin suçlu çıkan oyuncuları da aklandı. hadi buna yanlış diyelim?

soon dedi ki...

efesin dopingçileri niye aklanıyo şimdi?? anlamadım vallaa

jeankier dedi ki...

Bu kurum inanirligini kaybetmistir, once vermis oldugu kararlarin dogru oldugunu nereden bilecegiz? Efesin digeer oyuncularinin da doping kullandigini, organize bir is oladugunu iddia eden zihniyet buna onay verecektir herhalde

Canto dedi ki...

Soon bu mevzunun basindan beri "yoktur boyle bir olay, yapmamistir" diyordun buyuk inancla, takdir ettim seni.

soon dedi ki...

abi valla inanmadım hiç yaptığına.. sevindim o yüzden dümenin bozulduğuna..
kadının b numunesi açıklanmadan, o da pozitifdir, 2 yıl ceza alır diye açıklayan bi şerefsiz haysiyetsiz vardı, doping kurulu başkanı+ federasyon sağlık kurulu başkanı, patlasın ipneye.

soon dedi ki...

@jeankier abi olayın efes olayıyla bi alakası yok, ben bi özet post yapayım konuyla ilgili..

jeankier dedi ki...

abi sen yönlendirmiyorsun zaten efes olayına ben yönlendiriyorum.. :)