27 Ağustos 2010 Cuma

BJK formalı O.Ç.ler ...

Akşam tribünde olanlardan yorum alalım maça ve tribüne ilişkin. Bu da OÇ lerin hazırladığı animasyon. Yakışır BJK ya bunları desteklemek.
http://www.paokmania.gr/


6 yorum:

Adsız dedi ki...

destekler abicim nedir yani,
türk takımı hesabı fb yi mi desteklesin, geçelim lütfen,hatta mümkünse olmasın öyle bişey..

dün akşamın güzel tezahüratı /istanbul/ du.öyle istanbul dedik durduk :)

o.ç. ne abi ? oha

Ömer

jeankier dedi ki...

abi uzatmalarda oyuncumuz golü atınca sevinç yumağı olduk bizde.. neden bu kadar gerildin anlamadım, fenerbahçe bu mantığı türkiyeye getiren takım olarak bilinir.. artık böyle yani. (beşiktaş ın kardeş klübüdür kendisi bu arada, renkleri ve iki başlı kartal sembolü ile..)

jeankier dedi ki...

fenerbahçe nin oyunu, elenmesi, geleceği hakkında bir post beklerken bu postu görmek beni şaşırttı aslında, içten söylüyorum bunu. gazetelerin yıllardır yaptığını bu blog ile birlikte anladım, fenerbahçe başarısız olduğunda taraftarı gazete okumaz, yorum yapmaz, post atmaz, kendince haklıdır belki de.. yazın abi aykutu yazın, başkanın verdiği sözleri yazın, young boys, paok a elenen takımın durumu yazın.. ben yazıyorum sonra sevinmiş beşiktaş taraftarı oluyorum.. sadece teknik analiz yapsam da bunu kaldıramıyorsunuz..

YODA dedi ki...

cenker sonuna kadar haklı 1 nokta hariç.

Rezil bir başkan var, rezil bir taraftar var rezil bir takım var ortada.

Yeni takımın başına geçtiği için aykuta biraz zaman vermek gerekir diyorum.(enazından doğru yolda mantığı)

Net bir şekilde takımda brezilyalı görmek istemiyorum. Ruhsuz ibneler.

Canto dedi ki...

Jean bu postu görmek seni şaşırtmış ama maçı izlemedim, yorum yapabilecek durumum yok. Kaldı ki postta ne demişiz, akşam tribünde olanlar yazsın demişiz. Öte yandan yaptığın genelleme ile bir çamur atma teşebbüsünde olduğun için gene de üstüme alıp cevap vereyim. Benim yazamama noktasında tek derdim eskisi kadar çok maç izleyememek ve bloga yeterince vakit ayıramamak. İlk yorumunda da "... fenerbahce bu mantığı Türkiye ye getiren takım olarak bilinir..." ifadene ne diyeceğimi bilemedim, belgeleriyle karşıma çıkarsın diye itiraz da etmiyorum. Neyse anladığım kadarıyla haktır ve farzdır diyorsun böyle şeyler. Benimsediğin apaçık. PKK bayrağı açmışlar, Türk bayrağını tekmelemişler, sitelerine tahrik edici animasyon koymuşlar, bunlar seni rahatsız etmiyor. Benim OÇ olarak tanımladığım eylemler bunlardır.

Adsız dedi ki...

fb son 3 ayda kaç tufan yaşamış peşinden kaç post atılmış bi bakarak yazalım,sallamayalım ya..

tüm brezilyalılar şöyledir, tüm fb liler böyledir,fb camiası şudur budur..böyle genellemelerle bu lig biter mi :))

veysel