28 Eylül 2009 Pazartesi

Çelişkiler var ...


.. demiş Aykut maçtan sonra. Evet Aykut çok fazla çelişki var gerçekten. Bir kere saç baş yolduran Güiza'ya teknik direktörünün çok iyi oynadı demesi en büyük çelişki. 1. Saldıran bir takım yaratacağız 2. Üst üste 3 sene şampiyon olacağız gibi vaatlerde bulunan bir başkanın yaptığı transferler de çelişki. Şu anlamda doğruluk payı var, hakeme saldıran bir takım olmuşlar... Bursa maçındaki görüntüler neydi öyle yahu... Hele ki bu futbolcuların en başında da Alex ve Gönül'ün gelmesi... Büyük hayal kırıklığı.

Bu temposuz futbol ile, bu laubalilik ile, bu disiplinsizlik ile taraftarın arzuladığı seviyeye gelmesi mümkün değil FB nin. Ancak Daum artık Türkiyeyi ve Türkleri çok iyi tanıdığı için gene uygun yerlerde şovunu yaparak taraftarın çoğunluğuna şirin görünecek ve anlık başarıların ardına saklanmayı bilecektir. Olan da her zamanki gibi Fenerbahçe'ninparalarına ve zamanına olacaktır. Aykut bu anlamda tek ve son umut olmuşur bu hafta, çelişkiler var diyerek. Ancak açıklamanın devamında kendi sorumlulukları ile Daum'unkiler arasındaki çizginin net çekilmediği ve yetki-sorumlulukların biraz kör-topal, zaman geçtikçe kendiliğinden belirlendiğini de ifade etmiştir. Daum a hem yaş hem de kariyer olarak çok saygı duyduğunu ekleyerek. Bu saygının sınırını da sen tayin et artık Aykut, çok geç olmadan...

Resim ekleyemedim bir sorun var blogda.

7 yorum:

soon dedi ki...

foto benden olsun :)
alttaki postta mevzu fransız olması değil tabi, guizadan daralan taraftar repliği: çakarlı,vurdumu bayıltan,aldımı giden :) istiyo taraftar

jeankier dedi ki...

hocam daum tr ligi için çözümleri bilen bir adamdır, kör topal en kötü 2. olur.. Zaten bu sebeple getirmiştir başkan kendisini.. 3 sene şampiyonluk sözü vermiş adam, avrupa’ nın a’ sı bile geçmiyor ki hedefte.. eleştirmek yersiz daum’ u.. beklenen buydu, alınan bu..

YODA dedi ki...

103 yıllık tarihinde ligin en başarılı başlangıcını yapan adamı eleştirmek mantık dışı :(

bence takım gecen seneden daha arzulu ve istekli. başta alex olmak üzere üzerindeki ölü toprağını atmışlar.

fener senelerdir yavaş top oynuyor, müsebbibi de daumdur, alexdir. ama neticeye bakınca kaç sampiyonluk kaç ikincilik var.

bu aynı şenolmu basarılı fatihmi sorusunun cevabı gibi bir cevaba sahip.

hayırlısı diyelim.

jeankier dedi ki...

yoda, bu vakite kadar alex' i beğenmeme sebebin oyunun istatistik yönü değil de, oyunun oynanma şeklini beğenmemendi.. bu şu demek oluyor, alex her sene 20 gol 20 asist yaparken, yapıyor ama.. ile başlayan cümleler kurardın.. gel gör ki şimdi takım kötü oynayarak ve bir bakıma şansıyla da 7/7 yaptıysa, avrupa' da kendi sahasında twente gibi bir takıma yenilgi ile başladıysa, buradan senden eleştiri bekleriz..

ha bak bana göre eleştirilmez o ayrı, ben neticeye bakarım..

not : fatih başarılıdır bence..

YODA dedi ki...

ben senelerdir isteksizliğinden sikayet ediyordum takımın. Takımın ne alexin istatistiklerine bir sey diyemem.sonuca daum 3de2 zico 2-1 toplamda son 6 da 3 şampiyonluk alex mac basına neredeyse 1 gol 1 asist. Ama 3 senede toplasan anca 3 macta ruh vardı. Bunu eleştiririm eleştireceğimde.

Ama ligde 7de7 yapan adama biraz iltimas da gecilmeli hani, sonucta dediğim gibi gecen senelere gore daha hırslı oynuyor takım. daha bir düzenli.

PS:bu konuda belki en büyük pay bence baronide. her yanı toparlıyor.

PS2: hem istatistik hem oyun olarak bence senol daha basarılıydı.

jeankier dedi ki...

abi ististik olarak dediğin zaman rakam koymak lazım ortaya.. alalım..

YODA dedi ki...

öyle yada boyle dünya 3.luğu var senolun
terimin avrupa 3.

senol
34m 20g 7b 7m

fatih
82m 39g 24b 19m


rakamlar ortada...

siz soyleyin cenker bey rakamlara göre başarılı kim?