28 Eylül 2009 Pazartesi

Çekiliriz..

Bi çekil de gölge yapma bilader ya..
İlk önce bi kapının önünü temizle, sonra işe gel, e mi?

7 yorum:

hayyam dedi ki...

Bu kim yaaaaa??????????????/

Canto dedi ki...

diyarbakırlı yönetici sanırsam .

Cihane dedi ki...

Elma ile Armutu karistirmamak lazim. Tamam Diyarbakir seyirciside kimseyi güllerle karsilamiyor ama ne Antalyada ne Trabzonda bulabilirsiniz o taraftari. Stresli bir macta 15 inci dakika itibariyle rakibe "Hepiniz O.. Cocugunuz" diye bagirilmayan Stadida. Onun icin Diyarbakir seyircisi centilmen degil bunlara her türlü muamele müstehak yanlis bir yaklasim. Ne yani gelecek macta Diyarbakir taraftari " Kahrolsun TC, yasasin Kürdistan" diye mi bagirsin?

jeankier dedi ki...

ben devlet tarafından zorla premier türkiş ligine çıkarılan bir takım görmek istemiyorum hocam, bkz zamanındaki altay maçı, tv den bile verilememişti maç.. yeri zaten 2. ligdir, buyursun çekilsin, 2. ligde başarılar..

Cihane dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Cihane dedi ki...

Devlet tarafindan cikarilan Ankaragücü. Tayyip tarafindan cikarilan Kasimpasadir ama Diyarbakir gecen sene 34 macta 62 puanla direk olarak cikmis (http://transfermarkt.de/de/wettbewerb/TR2/1-lig/historie/2008/startseite.html). Basinin gazina gelme Cenkercan, Altay i playoff da eleyende Kasimpasadir. Bu adamlar hem Sivasi hem Trabzonu deplasmanda öptüler hatirlatirim. Bu ayri bir hikayeaslinda kalirlar düserler allah bilir ama admamin dedigi madem bize her macta Apo nun picleri diye küfür edeceklerse biz de oynamayalim diyor, hakli demiyorum ama anlasilir bir tepki ama. Sonucta herifler her maca can korkusu ile cikiyorlar. Yarin öbürgün bir Pkk saldirisi ertesi bir macta bu adamlarin linc edilmeyeceginin garantisini verebilirmisin?

jeankier dedi ki...

Hocam bu tezahuratlari savunur duruma dustum, konu bu degil bir duzelteyim bastan.. D.bakir in bahsetmis oldugum super lige cikisi bir oncekidir, son play-off macinda altay la oynamislar, tv naklen verecegi maci iptal etmisti..
Konu su, d.bakirdaki fener macindaki olaylardan sonra bu kadar rahat "ben cekilirim" demek biraz tribunlere oynamaktir derim.. Adam aciklamalarina su sekilde devam ediyor ben bu takimi pkk nin elinden kurtarmak icin yonetimi ele gecirmesinler diye aldim ama bundan sonra boyle olmaz fln diyor.. Nedir ki hocam bu, yapilan tezahurar kadar sistem disi..
Ben bu halki biraz taniyorsam, d.bakir in her puan kaptigi, her cirkeflik yapmaya tenezzul ettigi, puan anlaminda her cirkeflik yaptigi macra bu tezahurat yapilacak.. Yapmasinlar o ayri