3 Temmuz 2011 Pazar

Şike Soruşturması Gözaltıları

Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Mecnun Odyakmaz, Bülent Uygun, Ümit Karan, Sezer Öztürk, Serkan Çalık şike soruşturması kapsanında gözaltında. Fenerbahçe Spor Klübü' nde aramalar yapılıyor. 12 ilde gözaltılar varmış.

8 yorum:

soon dedi ki...

bi sahtecilik şike falan çıkacağını zannetmiyorum..eski defterlerin(bizim şikayetçi olduğumuz sezonların) açılmasına vesile olursa daha güçlü çıkabilir fb bu işten, azizyıldırıma değil şekipmosturoğluna güveniyorum.

soon dedi ki...

fb nin şampiyonluğu temizdir ve bişey olmaz(tahmin) ama çıkarsada bişeyler kabbullenmek lazım..
fakat
twitter da feys de gözaltı sonrası umut ve sevinç mesajlarına boğulmuş.. umut fakirin ekmeği hesabı olmuş biraz..valla bıravo..
..
daha bu akşam bu işin rengi çok değişir derim.

soon dedi ki...

son olarak, fotoda azizyıldırımın yanındaki polis gökhan ünalın akrabası kesin..fb den gönderdi, komployu çakmış şerefsiz :))

Canto dedi ki...

Yaw soruşturma başlamış, millet feryat figan, niye biz diye. Bizden öncesine bakılsın vs vs. FB lilere has değil, Türklere has bir psikoloji. Trafik var, emniyet şeridinden gazlayan arabayı gör, benim başım kel mi de, peşine takıl. Polis çevirince de önden gideni görmediniz mi memur bey - de. Görmemiş kardeşim, ya da görmezden gelmiş, senin suçunu ortadan mı kaldırıyor başkasının da yapmış olması?

Gastelere dün soruşturmayla ilgili sızdırılan mevzular, orada-burada konuşulan-yazılan şeylerdi az çok. Nihayet bu tip bir konuda bazı iddialar resmiyete dökülmüş oldu. Cacık olur felan demeyin bu kadar gözaltı olmazdı ellerinde ciddi birşeyler olmasaydı bence. Kimin canı yanarsa yansın, suçlu varsa cezasını çeksin, aleme de ibret olsun.

soon dedi ki...

bi halt yediysek küme düşelim laf yok.hatta 3. ligden başlamak lazım, bank asyanın suçu ne (ciddiyim amatörden başlamak lazım)) :))


klübün şike yaptığına inanmıyorum.nokta. şekip-aziz burdan sağ çıkarlarsa, ozaman başlar asıl sorun :))

jeankier dedi ki...

onun veya bunun şike yaptığına inanmıyorum mantığına karşıyım. bizimkiler de kupa finali için araştırılıyormuş.. sonuna kadar gitsinler kardeşim.

soon dedi ki...

gitsinler abi sonuna kadar..o seviyede o risklerin alındığını sanmıyorum manasında diyorum ben inanmam derken.yaptılarsa amatörden başlarız sorun yok.

jeankier dedi ki...

ofiste bir dolu tantanası var olayların.. benim anlamadığım fenerbahçeli dostların koruma, korunma piskozuna girmiş olmaları. güzel kardeşim seninle, camia ile ne alakası var? vars yanlış kesilir cezası, senin o forman daha bin yıl yaşayacak onuruyla. anlamadığım ikinci konu, bu arkadaşların vay efendim neden nisan dan öncesi araştırılmıyor yaklaşımları. bu suçu kabul etmekten başka bir şey değil.