16 Mayıs 2011 Pazartesi

Gidip de dönmeyenler.

Adamlar, defansta hep iki kişi ile kaldılar, top bizdeyken görüntüleri buydu.

Topu aldıklarında ise mümkün mertebe hızlı çıkmaya çalışarak bu formasyona döndüler.



Bizi kendi taktiğimiz ile vurdular da diyebiliriz. Yannız bizden daha iyi arkaya top attılar, adam kovalama alışkanlığımız olmadığı için arkaya atılan birkaç toptan gol yedik.



Eksik yakalayamıyorsak gol atamıyoruz maalesef. O tip durumlarda kazanmamız için iki şey gerçekleşmeli:


1. Metun un dağlardan taşlardan sıfırlardan vurdukları girmeli (ya da girmese de girdi diye sevinip rakip kandırılmalı).


2. Ömer ilerde kalmalı, Metun - Oğuzhan gidip gelmeli. Diğerlerinin önceliği eksik yakalanmamak olmalı. Amca formatında birisi olunca bizim takımda olmuyor bana göre.


3. Defans kapalı da olsa süratli iki pas yapıp (tek top oynarak mesela) şut çekmeli, topu kontrol etmekle felan uğraşılırsa kapatıyorlar, top sırtlarından, dötlerinden dönüyor, havanda bilmem ne dövmüş oluyoruz.



Ama hepsinden önce mücadele dozajını arttırmak lazım. Son kadrolarında fiziği sağlam üç adam karşısında ikilileri genelde kaybettik. Yardımlaşmadan zor zaten kazanmak da. Gidenler dönmüyor. Defansta onu kovala bunu kovala, top çalmaya çalış, ayağına gelir gelmez de ilerlerden 2-3 ayrı yerden Ouuuuz diye bağırsınlar, olmuyor, gidemiyor o top oralara hali ile.



Kadrosunda İslam ve Avukat aynı anda olan bir takıma kaybettiysek söylenecek çok şey de yok aslında, ne kastım ki..


1 yorum:

soon dedi ki...

konsantre olunca kolay gol yemiyoruz(ilk 15 dakika sıfır gol),dağılmamak lazım bir iki hatada..geri dönemeyen adam ilerde sıkıştırsa topu yine yeter.