21 Şubat 2011 Pazartesi

12 dakikada hat-trick

Benim beklemediğim bir performans oldu FB adına. Maçın adamı bana göre Dia.

10 kişi kalmış rakipleri yenmeyi sevmem aslen, ama rakip 10 kişi ile galip gelende ayakları yerden kesiliyorsa arada böyle tokatlar bünyeye iyi gelir diye de düşünüyorum.

Sprintli ve teknik adamlar olunca iki tarafta da, yüksek tempolu ve keyifli bir maç oldu. Ferrari'nin atıldığı an tüm şartlar BJK lehine görünüyordu ancak bence atılmasaydı da dönebilirdi bu maç. Kayseri maçına yedek stopersiz çıkan Kocaman Selçuk u pyuna almış ve takım mahvolmuştu. O maçtan sonra Aykut'u acemilikle suçlayan bazı yorumcular vardı, Schuster gibi kaşar bir hoca da aynısını yapabiliyormuş demek ki.

Alex'in üç golü de nefis, ama ikinci golünde topu Ernst'ten kazanması, oyunu açması, ve pozisyonunu alıp Emre'den topu isteyip bitiriciliğini konuşturması harika.

Q7'yi çetesinden ayırmak gerek herhalde, defansı yok, şahsi felan diye eleştirmeye kalkıyorlar bir de, elinde böyle teknik, hızlı ve de hırslı bir adam varken defansını ona göre organize edeceksin. Ekrem'in ilk faul pozisyonu tam kartlıkdı, diğerlerinden biri ile ikinci kart gelmeli miydi bilemem. Ama futbol tanrıları attırmamış adamı ki maçın en güzel gol vuruşunu izlettirdi bize.

Niang'ın son dakikalarda vuramadığı top ve sağa dalan Alex'in sol açığa mükemmel çıkardığı topu tribünlere yollayan Özer (ne zaman adam olacaksa) ile BEŞ olamadı bu maç. Süper lig tarihinde ilk kez dört atmış FB BJK ya. Bizim 5 yediğimiz iki maçı ise bizzat ben hatırlıyorum.

11 yorum:

soon dedi ki...

dia etkili oynadı gerçekten.. 3 gol 1 asisti olan başka bi adam varken maçın adamı iddalı olmur..

ve pas ve şutları nekadar zayıf bu dia nın gerçekten

Cihane dedi ki...

alex demisti hafta arasi kücük ayrintilar macin kaderini belli edecek diye. Ferrari ayrintisi pek kücük kalmadi bir anda dagitti besiktasi. Cok ilginc bir mac oldu. Fener 3-4 net pozisyondan yararlamadi sonra yenik duruma düstüler Almeida kacirdi, Ferrari atildi Fener maci aldi. Bu kadar gel gitli mac kazanmayi, ne taktikle ne beceri ile aciklayabilirsiniz belki biraz tecrübe ama en önemlisi sans bence. Son maclarda hayal kirikligi yaratmis olsada, ben Schuster hem macta hem de sonraki aciklamalarini gayet iyi buldum. Basari icin istikrar sart...

jeankier dedi ki...

Oguzcum yazinda katilmadigim bir nokta var, penalti olmasaydi mac donerdi demissin ama tavuk donerdi abi en fazla et bile degil..
Tebrikler bir daha

soon dedi ki...

yandaki bjk kaptanı kim olmalı anketine ipneliğine nobre dediğimi itraf etmeliyim, maçta bjk oyuncu değişiklikleri marko+nobre ydi sanırım..

jeankier dedi ki...

seninle birlikte 2 kişi daha :)
bana göre simao bu arada, seçeneklerde olmamasına rağmen..

soon dedi ki...

iki ipne daha var diyosun :)))
hehehe
valla sesli güldüm yazdığım şeye

metun dedi ki...

birisi ban mi seslendi..

YODA dedi ki...

Kaptan guti olması bence makuldu.

Orta sahası bjknin boyle oldugu surece kalan maçlarda 17 puan toplarsa başarı olur :)

Bence bu bloga bir ts taraftarı lazım. GS tat katmaz TS katar
:)

Q7 çetesi ne imha ediyor? böcek mi

jeankier dedi ki...

bora 17 cm ye kitlendi biri ayırsın kendisini

YODA dedi ki...

Q7 çetesinin tamanının toplam boyunumu söyledin 17cm diye.

Toplasan anca o kadar ediyordur.

Nobrenin bile tek başına 17cm si vardır FB ye karşı

jeankier dedi ki...

Yok yok sen kesin bu adamlarla sikinti yasadin abi, kanyonda falan mi karsilastiniz bunlarla