1 Ekim 2009 Perşembe

Fatih vs Senol

İlgili tartışma post' a yapılan yorumlarda çıktığından, yeni bir post olarak atıyorum.. Toplam kariyer oranları yukarıdaki gibi.. Biri Dünya 3. lüğü, diğeri Avrupa 3.lüğü ve UEFA Kupası almış.. Milan ve Fiorentina kariyerleri var, diğeri dünya 3. lüğünden sonra Avrupa' ya bile gidememişti.. Şimdi Seul' de oranları Seul takımında bile düşük.. Bana göre ikisi tartışılmaz, Terim' i karakter olarak sevmesem de..

5 yorum:

YODA dedi ki...

birinin elinin altında murat 124 digerinde ferrari, nasıl aynı oranda istatistik karşılaşabilirki, terim 4 şampiyonluk aldıgında elindeki kadroya bak, şenolun elindeki ts kadrosuna bak.

Aynı terim başarısız diye milandan elendi, aynı fiorentina ligden düstü ( yanlış hatırlamıyorsam) milli takımda kacıncı devri terimin, 2 kupaya gitmeyi onunla kacırmadık mı?

Terim yırtık adam bence gecsin erman ahmet birde o , sergenide alsınlar futbol programı yapsın.

Milli takım kariyerinde neden şenol daha iyi peki? tamamen şans mı? terimin egoları yüzünden değilmi bu kötü oyunlar.

soon dedi ki...

fatih terim i de takımlarınıda hiç sevmedim, şenol güneş i de pek beğenmiyorum galiba,
denizli sanırım benim adam..

/denizliyle ikinci sezon/ başlıklı bi post atmak lazım :)
bjk li dostlara bırakıyorum :)

jeankier dedi ki...

hocam sen, bill gates' e benden daha az başarılısın, çünkü microsoft' ta çalışıyorsun veya sahibisin diyebilir misin.. her insan çapı kadar yerde çalışır, çapı kadar kadroda çalışır.. zaten büyük takımı çalıştırıyorsa otomatik olarak daha iyi hocadır yani.. neden şenol güneş' e o kadroları vermiyorlar yani soru bu.. bu kura ile edinilen birşey değil ki..

YODA dedi ki...

bu baglamda aragonesin capı bize buyuk gelmis desene :)


ömerin dediğine katılıyorum, bu seneki delilikleri ( yaşına veriyorum ) olmasa denizli en iyi türk hoca gibi gözüküyor. ( terim kadar büyük takım yönetmesede)

terim mental hazırlama olarak iyi kabul ederim, ama taktiksel olarak bence zayıf.oda sacma sapan egosundan kaynaklı.

jeankier dedi ki...

dediklerine tamamen katılmakla birlikte, her zaman 1.ler hatırlanır, 2.ler ve 3.ler unutulmaya mahkumdur gibi bir tavır da var..hatta yandaki kedili resim de bunu anlatıyor.. denizli mental anlamda kazanmayu türk halkına öğretmekte başarılıydı.. ama şimdi, bilemiyorum.