26 Eylül 2009 Cumartesi

Durmam Ben Gider Spain'e Bu Sene

Memleketten ve aileden uzakta bu kacinci bayram artik unuttum. Gunlerden sali, artik bayramin son gunu ve benim aklim hala Turkiye'de, hicbir an degilde bu bayramlarda memleketten uzakta olmak kadar hicbir sey dokunmuyor insana, ki o insan birde 27 yil suresince 1 bayram disinda Kirsehir disinda bayram yasamamis birisi olunca gercek anlamda bir burukluk yasaniyor. Bu duygularla uyanmisim ve o gun sabahtan calismakta bana nasip olmus ve aksama kadar tek olarak calisma duygusu iyice can sikiyor neyse ki gecen hafta tezimi vermisim ve birde ders calismam gerek dusuncesiyle kendimi daha fazla yormuyorum. Bu mahmurlukla evden ciktigimda buralarda pek sik rastlanilmayan gunesli bir Eylul sabahi ile de karsilasinca biraz keyfim yerine geliyor. Hem haftaici bir gun hemde gunesli bir gun olmasi sebebiyle restaurantin yogun olmayacagina karar veriyorum ve dusundugum gibi de oluyor sakin bir lunch time derken bir kac musteri ayni anda iceri giriyor ve onlari oturturken icerinin sessizligini bozan kahkahalarla 3 kisi iceri giriyor diger ikisini daha once gormesemde iclerinden birisi cok fazla yabanci gelmiyor ama kim oldugunu cikartamiyorum.

Kendi kendime soyleniyorum bu sirada bu insani daha once hic gormedim ama nerden taniyorum derken birden cikartiyorum bu kisi Kazim Kazim (veya Colin Kazim). Masaya order almaya gittigimde sanirim bakislarimdan olsa gerek bana nerelisin diye soruyor, biraz gulumseme ile Turk'um deyince beni tandin mi diyor, bunun ustune tabiki benim sorum geliyor ben seni tanidimda sen beni tanidin mi:))
biraz gulusmeler. Yakalamisim Kazim'i kacarmi benden hemen sorulari pespese siraliyorum. Konusmamiz yari Ingilizce yari Turkce cevrenin bakislari arasinda genelden ozele dogru yol aliyor. Soyledigine gore 2 gunluk tatil varmis o da hemen Londra'ya gelmis, kaldigi yer bana yakin cevrede Turkler'in ve aiyahlarin yogun oldu bolgedeymis gibi konulari konusurken dayanamiyorum bu haftasonu taraftarlarla niye kavga ettin diyorum.
C.K: oyundan ciktim kulubeye giderken bana tribunde birisi o. cocugu dedi bende onu gordum ve ona donup ben o.cocugu degilim ama sen bir o.cocugusun dedim (hala sinirleniyordu soylerken)
bunun ustune
devam etti...
C.K: Ben durmam artik Fb de. Ister beni BJK ve GS ama durmam ben gider Spain'e bu sene. isterler beni oradan,
araya giriyorum why not England?
C.K: burada vergiler coktur odemek istemem o kadar vergi o yuzden Spain'i isterim.

Biraz daha takimdan konustuk ve cok mutluydu benle dalga geciyordu biz 18 siz 6 diye. Daum'a laf kondurmuyor, ben biraz yuklenmeye baslayinca Daum'a hemen savunmaya gecti Denizli'den daha yuksek puan aldi diye gulmeye basladi aralarda da nasil benim Turkce diye sormayi ihmal etmiyordu tahminim karsisinda oturan sevgilisine Turkce konusabildigini gostermeye calisiyordu. Onceleri yaptigi simariklara kiziyordum ama boyle bir ortamda gordukten sonra artik Kazim'a kizamaycagima eminim cunku bu kadar yuklenilen bu adam daha cocuk...

7 yorum:

jeankier dedi ki...

vay gazeteci vay.. süper hocam, spain ha.. valladoid e gider, yanlış yazdım ismini..

soon dedi ki...

tüm basını atlatmışın hocam taktir ettim,
barcelona ya gider messiyle takasa :)
yok yok a.madrid e gitsin.

YODA dedi ki...

valla, ispanyada anca 2. ligde oynar o cıvıklıkla, gecen rıdvan bir yorum yaptı. cok iyi topcuydu, cok iyi insandı, ama taraftar ile kavga eden ihya olmaz fener taraftarı çok acımasız dedi. bkz rüştü, bkz. hakan tecimer. kazım bunlar kadar yetenekli bile değil. 7 de7 oldu diye dauma laf edemiyoruz ama özer 2 gömlek daha üstün kazımdan. dolayısı ile f... off kazım

jeankier dedi ki...

taraftarla kavga eden ile taraftarın tesislerde (nasıl oluyorsa) saldırdığı oyuncu profilini ayırmak lazım hocam.. ayrıca eric cantona hakeden taraftara uçan tekmeyi çakmıştır, halen de manu' nun efsanesidir..

YODA dedi ki...

cantona ne verdi kazım ne verdi allah askına karşılastırdığın adama hakaret oluyor bu :)

Canto dedi ki...

Hayyam erimişsin be oğlum oralarda, gel de sana bir iskender ısmarlayayım, forma sokalım seni tezelden ...

Canto dedi ki...

tip olarak ne bıraktı Kazım ? Bu kadar muhabbet üstüne bi 50 GBP vermiş olsa bari :)