6 Aralık 2010 Pazartesi

guti


271 promil alkolle belediye otobüsüne çarpmış guti ama bravo bjk ye..saçma sapan dışlamamış topçusunu.

6 yorum:

Canto dedi ki...

Kazım da yanında mıymış ? 271 promil diye bir değer de mi var yaw, 100 e kadar değil miydi o skala ? 50 ye ceza var benim bildiğim.

YODA dedi ki...

ya neyi dıslamamış. birini öldürse nolcaktı. Kınıyorum kardeşim kim olursa olsun 50 promili geçeni.

jeankier dedi ki...

7 duble rakıya eşdeğer, bayağı içmiş guti reis cCc :)

soon dedi ki...

bora işte o bir suç ve cezası var, onu çekecek guti, işgüzarlık-topluma yalakalık- yapıp bi ceza daha kesmeye gerek var mı? sen içki içmişsin kadro dışısın gibi bi tavır aziz başkan yapardı mesela(kazımın geçen sene kadro dışı kalma sebebini ben hala bilmiyorum mesela)
gece dışarı çıkmışın vay ipne 50 bin dolar ceza vs vs..

YODA dedi ki...

örnek oyuncu, örnek insan vs.. olacak biri isen yapmayacaksın. sonra necip ali yada bir diğer genç oyuncu yapsa aynı tavır mı olurdu. Asacaksın kardeşim, bir adam ölse bırak ölmeyi yaralansa nolurdu?
vereceksin cezayı kesinlikle haklı aziz ve digerleri boyle durumlarda ceza kesiyorlarsa. bunun sonu yok...
sporcu adamın hangi sporu yapıyorsa yapsın bu duruma dusmemesi lazım. kadro dışı tabiki sacma ama mac kazanınca gol atınca prim varsa, yanlış yapılan davranışa da ceza olmalı.

YODA dedi ki...

Ne kadar sisteme uymadığını düşünsemde Alex'i benim gözümde en değerli kılan özelliği spor ahlakının olması. Düzenli bir yaşamı olması, iş disiplinine sahip olmasıdır. Bu nedenle devamlılığı oldu belki de en başta. Kazım belki aynı teknik yetiye sahip ama adam değil. Ümit özat yeteneksizdi ama bu sebeple alkışlanarak gitti, ibrahim üzülmez'i bu tarz bir haberde görmezsin.