16 Ekim 2010 Cumartesi

2. cumhuriyet

efendim hep söylenir ya, öyle takım yönetmek kadro kurup, mevkilere oturtmaya benzemez, oyuncu ilişkileri, psikolojik etkenler falan da filan.. gördük bu amcaları, 4 maçta 2 galibiyet 2 malubiyet.. iyi oyun iyi kadro kurduktan sonra, dişlileri oturttuktan sonra oynanır, o bahsettiğiniz psikolojik etmenler işin kreması..
yukarıda verdiğim kadroyu ütopik görenler olabilir. defansta adam yok gerçekten, yetişmiyor yani.. al işte bursaspor un 33 yaşındaki stoperinden milli oyuncu yaratmaya çalışıyoruz, olmuyor.. köybaşı, servet, toraman ne kadar oturur bu oyuna bilemem, çok da savunmam.. kaleci cenk ile necip i bu takımda ilk11 göreceğiz, inatla yazıyorum bunu, ileride okumak ve sizlere göstermek için. volkan bu takımda olmalı, nuri de yerinde oynamalı, bu adam topu kesici değil, oyunu açıcı, yönlendirici. bir dolu forvet var diyoruz, semih, nihat, tuncay, halil.. değişecek artık, raul bile göremiyor işte formayı. emenike yi öneriyorum..

4 yorum:

soon dedi ki...

emre?? vayyy:)))

kalede volkan ı kesmek zor artık..
forvet mevlüt olabilir.

YODA dedi ki...

sol bek wederson. illa devsirme olmasın derseniz köybaşına gelene dek bence başka adam bulunur.
Necipten önce ben selcuk inanı tercih ederim. kalede cenk daha cok bekler. Hamit volkan senden daha iyi amr oynar. Forvet tercihimi batuhan yaparım tek forvette.

jeankier dedi ki...

batuhan ın kaç golünü izledin, selçuk un kurtardığı kaç maçı izledin.. ben izlemedim de ondan soruyorum.
sol bek yok, bulamadığımdan köybaşını koydum, iyi bir sol bek değil kesinlikle.
volkan formsuz bana göre, uzun zamandır formsuz. yaşı 1-2 daha arttığında bu fiziği iyice hantallaşacaktır, bu verdiğim kaleciyi izlemenizi öneririm..

Canto dedi ki...

Araya haftasonunu alıp, Necip in hatasini, Selcuk un 7-0 da yildizlasmasini izledikten sonra yorum yapmam biraz hainlik gibi gorunse de, bence gayet akilli ve mantikli bir kadro olmus bu diyecegim ben.

Defans kadrosu budur evet, Koybasi bana gore dogru adamdir. Hatta alternatifi de Caner dir. Emre - Arda - Nuri - Volkan Sen orta dortlu. onlerinde kimin oldugu ok onemli degil bana gore. Semih - Mevlut - Sercan var. Onemli olan arkalarinde kim oldugu. Marco olur, Fener deki top form hali ile. O olmassa Madrid den Diarra felan olsun. Devsirme adam asil buraya lazim kanimca. Ne Selcuk, ne Topal.