29 Temmuz 2010 Perşembe

kuşlar..sen kuşları boşver


dünkü maç ın acayip bi yansıması olmuş bugün, fb den umudu kesmiş herkes, ben bikaç not düşeyim..cenker totem der bunlara ya neyse,
.
-son yıllarda savunması güçlü fb izliyoruz, bu sene de ggönül-lugano takviyeleri ile savunma sorunu yaşanmayacaktır, geri 4lü oldukça iyi zaten+emre-cris sorun çözülür,volkan da iyi bir kaleci oldu çıktı üstelik..
.
-geçen senelerin aksine dün atılan gollerde görüldüğü gibi hızlı bir atak takımı oluşturmaya çalışıyor aykutkocaman, seri bir takım ve güçlü bir savunma birleşimi iyi yerlere taşır, bence strateji doğru
.
-bu planla yeni oyuncular stoch,dia ve kazım bu takımın yıldızı olurlar, kazım ı asmaya gerek yok, takımın hız+güç+yetenek/3 oranı en iyi oyuncusu..skor istiyorsan kazım ı yöneteceksin.
.
tabi çözeceksin savunma sorunlarını, madara eder başka bi takım..ama çok pozisyon vermelerine rağmen yemediler ve -gs maçında da aynı şeyler oldu- ilk topu da soktular içeri, bu büyük takım kabiliyetidir.
.
busene fb başkanı olsam icraatlarım şunlar olurdu..
1-hoca :ya magath ,olmadı aykutkocaman ı getirirdim
2-kazım ı hemen geri çağırırdım
3-sağ-sol kanatlara seri-dengeli iki adam alırdım
4-gyan asamoah ı alırdım
.
ilk defa şöyle olsun böyle olsun dediğim tüm işler gerçekleşti,bu takım benim takımım, sezon boyunca şikayet etmeden izleyeceğim ve başarıyı da başarısızlığı da üstüme alıyorum?!?

2 yorum:

metun dedi ki...

soon kazımıda al git.

Canto dedi ki...

Bence görüntü çok vahimdi ama çok da endişeye gerek yok, iki maçla değerlendirme yapmak yanlış.

Stoch iyi adam yannız.