28 Şubat 2010 Pazar

Merdivenler Yine Dolu..

"Fırat Aydınus Fenerbahçe düşmanlığını devam ettirmiştir."
Ve bir dolu tantana.. Taraftar bile bu ayaklara artık inanır mı be deli dumrul.. Sağ açık Deniz oynamış daha ne diyeyim..

5 yorum:

Canto dedi ki...

en azından aşama kaydediyorlar Jean. Önce haketmedik felan deyip sonra hakeme yükleniyorlar. Yarış biraz daha kızışınca, ya da yarıştan kopar gibi olunca işler değişiyor tabi maalesef. Aydınus güzel hakem de bu maç hakkaten batırmış, derbilerde daha iyi sanki. Cüneyt Çakır UEFA da maç yönetcekti, haber var mı?

jeankier dedi ki...

walla bak cidden bunu fb taraftarı olmayan biri olarak yazmıyorum, bıktım abi artık maç sonraları bu adamların söylemlerinden, fb' lisi, gs' lisi, bjk' lisi fark etmez.. takım 7 maç arka arkaya kazanamamış.. fb taraftarı da artık bilinçli, sezon başında takımı eleştiriyordu, ne zaman? ard arda 8 galibiyet olduğunda.. neden? kötü oyun vardı.. daum efendi çıktı ne dedi? bu taraftar hayatında 8 maç ard arda galibiyet gördü mü dedi? şimdi ben soruyorum kaç fb' li 7 maç ard arda kazanamamayı gördü? çıkmış tetikçisini medyaya salıyor başkan efendi, fener düşmanlığımış da.. 10 senedir aynı terane.. 3 sene şamp. sözü vermişsin, ilk seneden en! ezeli rakibin şampiyon olursa, hem de star oyuncuları, dünyaca tanınan hocası ile olursa, sen o koltukta oturamazsın artık.. bizler y.d yeter diye bağırabildik, ya sizler?

Canto dedi ki...

Adnan Polat bu maç sonrası hakem şikayeti konusunda "UEFA hakem komitesi başkanı İspanyol, birşey söylemeye gerek var mı" gibisinden bir açıklamayla zamanın ötesine geçmiş MAdrid elenişi sonrası, bunu da kayıtlara geçirmek lazım.

hayyam dedi ki...

Canto, bence burada tartismamiz gereken asil konu FB yonetiminin tavridir. Mac sonrasi hakeme ve IBB li futbolculara atilan ve bir furbolcunun ambulansla sahadan cikmasina sebep olan yabanci maddelerin tartisilmasinin onune gecmek ve yine mazlumu oynayarak kendini hatasizmis gibi gostermektir FB yonetiminin tavri. Ben burada bir nevi koylu kurnazligi gozlemliyorum. Bu olayalardan dolayi gelecek muhtemel cezalarin onune gecmek icin caba sarfediyorlar. GS macindan mimli olana FB seyircisi bu mactada FB buyukluguna yakisani(!) yapmistir. Bu gibi durumlarda bu cikislari FB yonetimi her zaman yapmakta ve elestirildikleri yerde de FB taraftarlari bak bu da yapti gibi bir savunmaya girmekteler. Adnan Polat'in (hic sevmem kendisini en az YD kadar nefret ederim ondanda) aciklamalari bu konunun savunmasi olamaz ve bu konu ayri bir post altinda kendi ozelinde tartisilabilir.
Burada hakem yerine Daum neden tartisilamamakta? Jean'in dedigi gibi son 7 macta yaptiklari yada yapamadiklari neden yok. Ben FB'li olarak senden hakemde hataliydi yerine G.Amerika'dan getirilen futbolculardan baslayip teknik direktor olarak Daum un tercih edilmesine kadar elestiri getirmeni ve bizlere FBlilerin bakis acisini yansitmani beklerdim.
Genel yada ayri ari bir postlar altinda diger klupler ve yoneticilerde elestirilebilir ama burada FB yonetiminin cikisindan baslayarak o mac sonrasi yasanan olaylari konusmaliyiz. Eger Turkiye de adalet varsa ve Futbol federasyonuda bu adaleti saglamakla yukumluyse gereken cezalar gostermelik degil en agir sekilde verilmelidir. Eger bunlar olmazsa digerlerini elestirmeninde hicbir anlami yoktur. O zaman biliriz ki en fazlaq hangi essegin sesi cikiyorsa kervan o yondedir.

Canto dedi ki...

Gelicem Londra ya kaçma kırıcam bacaklarını, önce sen cevap ver attığım maile.