22 Şubat 2010 Pazartesi

Kahrol Fenerli


Maçı izlemedim, Ezel'i izlerken sağ üst köşede önce 2-2'yi sonra ümitle beklediğim 3'ü ters tarafta görünce açtım NTV'yi. Geçen hafta da "bu Fener adamı sinir eder" diyerek gözüme giren Rıdvan'ı bu hafta söylediklerinden sonra ağzından öpüyorum. (Bir tek Guiza yorumlarının bir kısmına katılmıyorum.) Cristian'ı çok beğenenlere de buradan selam ediyorum. Maçın tek kazancının Lille motivasyonu olmasını umut ediyorum.

11 yorum:

YODA dedi ki...

macı kaybeden ve kazanan bence teknik direktörlerdi. Daum kazanıyor lider vs.. olsada fenerbahceye yakışmıyor.Önder bekir vs.. varken deniz bilicanın yanında oynayacak adam değil( bilica hic oynamadı zaten) Özer sakatlanınca önder alınacak adam degil.Al semihi kimi alırsan al hücumcu. Defans alıp rakibin üzerine gelmesini bekleme. Guizadan verim alamıyormusun, al gökhanı al semihi. Hem gökhan gönül yerini yadırgadı performansı gitti. Hem takım düzeni bozuldu.

Ertuğrul oyunu kazandırdı tebrik ederim.

Not: Guizayı ıslıklayan semihi alkışlayan salaklar semihin ne yaptıgını açıklayabilirmi ? Adam kaybetmekte fenerin üstüne yok

soon dedi ki...

alex ne gol atmış öyle bee

soon dedi ki...

ahanda fotoyuda koydum,gidiyo bak :)))

metun dedi ki...

Aleyküm Selam..
Ezel'i izlerken sağ üst köşede değişen rakamları takıp edip, daha sonra rıdvanın yorumlarına bakarak blog'a yazı yazmak da garip olmuş.
Bari ridvanın ne sölediğini de buraya yazsaydınız da bizde ağzından öpeydik..

bjk'li arkadaşların, fb'nın her başarısız sonucundan sonra, bu daum fenere yakışmıyor tarzı yorumlarının da bir açıklaması vardır elbet.. Kendileri açıklarsalar memnun kalırız.

Canto dedi ki...

@ Metun:
Dedi ki, Ertuğrul öğrencilerine bugün " aman Alex çok tehlikeli, vurdurmayın" falan dememiş midir, demiştir. Ama o Alex. Vuruyo. Döndü vurdu gol. Ne yapacaksın, önlemi yok ! :)

Dedi ki: ben yönetimin yerinde olsam, bir tek Alex'i tutarım, diğer bütün G. Amerikalıları gönderirim. Taraftar da bunaldı, az buz değil servet harcanıyor bu adamlara yıllardır hep G. Amerikalı, hep G.Amerikalı...

Cihane dedi ki...

Daum kirk senedir ayni Daum! simdi kalkip adami elestirmek pek anlamli degil. Ikinci yariyi izledim, Fener sansiz kaybettti. Böyle ortada olan bir maci kaybetmek pek anormal degil. Ki Bursa tas gibi takim.
Ridvan yine yarim saatte Fenerin sorunu cözdü, yapilan yanlislari anlatti, suclulari bulup cezalarini kesti. Ben onun programini seyredince, ligte neden bu kadar hoca var diye merak ediyorum, oysa her takima yarim saat ayirsa, bide mactan sonra 10 dakika hatalari anlatir tamam. Milyonlarca dolar veriyorlar elin yabancilarina anlasilacak is degil. Adam iki cümlede sorun cözüyor be!

jeankier dedi ki...

ben fener' in her malubiyeti sonrasında zaman kaybetmeden rıdvan' ı açıyorum. fener dışındaki takımların her puan kaybında suratındaki o mutlu ifadeyi gördüğüm anlar geliyor aklıma.. gözler kocaman olmuş, göz altları dalga dalga, kafayı her savuruşunda saçlar bir oraya bir buraya. rıdvan medyamızın bize pompaladığı bir karakterdir. ne söylendiği kadar vardır, ne de erman toroğlu kadar gereksiz bir adamdır, yorumcudur işte.
t.direktörler, özellikle de daum için yaptığı acımasız eleştirileri taraftar! lığına bağlıyorum, gel gör ki ilk önce o medyanın kışın sıcak, yazın serin ikliminden bir kurtulsun, eşofmanları geçirsin altına, Türkiye Süper Ligi! nde kendini bir ispatlasın.. sonra beni neden milli takıma seçmiyorlar, ben talibim demesin! ilk önce bir sahaya insin. izmir' de, güzel kentimde takım çalıştırmaya benzemez bu işler. (herhalde öyledir yani.) bunun için ayrı post yapacaktım, dayanamadım.. buradan malzeme çıkartırmıyım? çıkartırım.

hayyam dedi ki...

Fenerli eski futbolcular ne yapar diye bana birisi sorsa cevabim, tasrada esrafi genis olan ama bir baltaya sap olamamis bolgenin ileri gelen ailelerinin(!) cocuklarinin devlet memurluguna gecip kisa yoldan hayat kurtarmaya calismasi gibi onlarinda milli takima kapagi atip yilda 3-5 mesaiyle kendilerini mesgul eder. Ridvan'a 1 yildir blogda ve yorumlarda elestiri getiriyorum ve en sonda Rijkaard icin B plani cikisiyla gozumden iyice dustu artik dinleme geregi bile duymuyorum.
Ayrica sunuda belirtmek isterim: F.Terim millik takima ilk geldiginde onu antrenor kadrosuna almadigi icin kanal kanal gezip aglak bir sekilde F.Terim elestirmesinden sonra simdi en buyuk yalakasi olmasida benim ridvan'dan sogumama en buyuk sebeptir. Hiddink icin NTV nin yaptigi baglantida hala FT yalakaligini gostererek "dogru olanin FT nin takimin basinda kalmasiydi" demesidir.

Cihane'ye katiliyorum ve bende diyorum hele bir gec Anadolu takimin basina da gorelim seni. Mesela Diyarbakir dun itibariyle hocasiz.

YODA dedi ki...

Mac sonrasında rıdvanı dinlemek gereksiz. Zaten olanı anlatıyor. Gerci tvlerdeki yorumculardansa buradan dinlemek daha zevkli geliyor artık.

Diyarbakır konusunda kesinlikle hayyama katılıyorum. Sevilmeyen Bülent Uygun bile rıdvandan daha fazla rüştünü ispat etmiştir.

Canto dedi ki...

yorumculuk yapmak, ahkam kesmek için önce bir anadou takımda rüştünü ispatlamak gerekiyor yani? Doğruluğunu - yanlışlığını tartışmak istemiyorum ama TR de yorum - köşe yazarlığı yapan tayfanın hemen hemen hepsi kalıyor bu yeterlilik sınavından ...

Bi de müsade ederseniz, post sahibi olarak da yorumlar enteresan geldi bana, Rıdvan'ın yorumculuğu ile ilgili daha önce bir-iki post atıldıydı zaten, onun altını doldurmak varken bu posta içinizi dökmeniz garip olmuş biraz.

Benim düşüncelerime yakın şeyler söyledi, TV de izledikten sonra program tekrarını radyoda yakaladım, tekrar baştan sona dinledim, adam konuştukça içim soğuyor be ! Ha süper yorumcu mu değil mi o ayrı konu, çok da mühim değil bence...

jeankier dedi ki...

yorumculuk için kendini ispat etmesi gerekli dememiştim, kendisinin neden milli takıma alınmadığını irdeliyordu rıdvan.. milli takıma alınabilmedi için bunlar gerekli dedim..