27 Şubat 2010 Cumartesi

From thiz, from dhat..

Annen ölüyor ağlıyorsun, çocuğun oluyor ağlıyorsun.. Matematik bir açıklaması yok yani.. Bizim, bu coğrafyadaki insanların özelliği midir, ağlayan insana da dayanamayız hani.. Ulan kavgada bile adam ağlarsa vurulmaz yahu. Hani ağlayan hatun da istediğini yaptırır derler o da ayrı. Böyle kala kal bir durumdur yani, hem senin hem karşındaki için..
Burada ise durum biraz farklı gibi, bir tarafta bir adam, diğer tarafta neredeyse koca ülke yahu.. Hem fenerlisi (sinirle), hem gassaraylısı(dalgayla) masanın diğer tarafında..Guiza' yı taraftar çıkarttı diyorlar, Rıdvan Semih satılsın diyor, karmaşık durumlara karmaşık çözümler.
Fener, haydi Lili maçına 9 eksikle çıktı sanırım, gassarayın başkanı da rakip oyunculara kasap yakıştırması yaptı.. Bizimkiler mi kötü çalışıyor, ülke futbolumuz mu sert, nedir bulamadım..
Uefa Ligi' nde çizgi hakemi kullanılıyor.. Gassaray Atletico maçında ilk yarıda Servet' in Agüero' yu biçmesi (içim burkuldu yahu ayıptır, kimse çıkıp da kırmızı değildi demesin, sokakta yapsan kavga çıkar), ikinci yarının son dk larında verilmeyen bariz penaltı.. Ne işe yaradı şimdi bu hakemler, önünde oluyor yahu..
Tenisteki gibi itiraz hakkı gelecek kardeşim, bunlar futbolun içindeydi, şöyleydi, böyleydi, geçilecek.. Bak teniste adamın 3 itiraz hakkı var, bir de hakemi mort ediyorsun orası güzel.. İzliyorlar, bakıyorlar, kamera, bilgisayar, bitti.. Futbolda da böyle olacak.. Ne bileyim, bu sefer de maç sonrası itiraz hakkını neden ilk 30 dk da bitirdi diye konuşuruz belki.. Gelsin bunlar.. 70 li yıllarda mikrodalgayı şeytan icadı diye kullanmamış insanlar, 20 sene sonra da bunlara da güleceğiz..

2 yorum:

soon dedi ki...

1)topa sensör takılsın,çizgiyi geçtimi geçmedimi anında anlaşılsın
2)ofsayt kaldırılısın..

jeankier dedi ki...

no 2 iyiymiş :)