15 Ocak 2010 Cuma

Gökhan vs Güiza mı Gökhan & Güiza mı

Guiza' yı eleştiren, beğenmeyen bir Fenerbahçe kitlesi..
Gökhan Ünal' ı beğenmeyen bir Trabzonspor kitlesi..
Guiza Fenerbahçe' de 57 maçta 22 gol atmış.
Gökhan Ünal Trabzonspor' da 50 maçta 17 gol atmış.
Benim mantığım Fenerbahçe' ye gelen bir Türk oyuncunun mantığını çözemiyor. Hele hele gelen bir forvet oyuncusunun mantığını hiç çözemiyor.Semih Şentürk gibi bir oyuncu, milli takımın banko forveti bu takımda yedek kalıyor ve kalacak da.. Sen daha milli takımda Semih Şentürk' ün üzerinde değilsin, gelmiş Fenerbahçe' ye transfer oluyorsun.. Sanki Fenerbahçe' de Semih' i gözden çıkartmış gibi bir hissiyat içerisindeyim. Yaşı da yavaş yavaş geliyor, askerlik erteleme olayı için gider mi ülke dışına..
Ayrıca kaç zamandır dikkatimi çeken, bu Gökhan Trabzon' a gelmeden hormon falan mı almış, bu iki adam aynı adam mıdır..


4 yorum:

soon dedi ki...

+90 da gs ye attığı bir kafa golüyle /daumun ilk senesi sanırım/ fb yi şampiyon yaptığı gün taraftardan 10 puanı kapmıştı gökhan, ts de iş yapmadı ama iyi bir takımda 3-4 forvet olmalı en azından, guiza sık sakatlanıyor ve semih bu sene felaket formsuz.

hala kazım takımdan ayrılmaz umarım..

soon dedi ki...

..fenerbahçedeki sakal kontenjanı guiza ile dolu olduğundan transferi için federasyondan izin beklenen oyuncu.
..bundan sonra birisi gelip bana "çalışmadan kariyerinde ilerleyemezsin" derse gökhan ünal'ı örnek göstereceğim
..

YODA dedi ki...

biraz gercekci olmak lazım. Kadroya alacagın yabancı yedek bekleyecek (lugano bilica baroni guiza alex santos kesin oynar ilk 11de) deivid yedekken bir yabancı forvet yedek alınmaz. Bu baglamda türk forvet alınacaksa bu en azından 18 e girecek kim var diye baktığımızda gökhandan başkası değildir. Hiç yapılmasa da bence fener sene sonunu böyle görürdü.

Burada semih'e de biraz gözdağı olduğu kesin. Para var huzur var misali al dursun bir kenarda illaki oynar arada. Başka türkiyede oynayan forvetmi var milli takımda oyanayan.semih gokhan var sc oynayabilecek.

PS: Ben olsam batuhanı alırdım. Fenerin tam aradıgı golcu. gerci yeni orgy potansiyeli olur ya...

Cihane dedi ki...

sutlari iyi ama biraz tembel, fenerde düzenli forma bulmasi icin ari gibi calismasi lazim, cok can yakar ama 2 bilmedin 3 sezon ömrü olur fenerde